Családegyház » Aktuális »

BÍZD RÁ MAGAD programok a HÁZASSÁG HETÉBEN

2023. február 6.

Élménytér – Ismét párkapcsolat-megerősítő játékra hív a Bízd Rá Magad

Bízd Rá Magad Szolgálat a tavalyi évben megszervezett, nagysikerű országos párkapcsolat-gazdagító játéka után ismét kreatív és humoros kihívásokban gazdag programra hívja a párokat, hogy tudatosabban élhessünk együtt, egymással, egymásért…

A feladatok végig vezetik a játékosokat azokon a változásokon, amelyeket a nagy, lobogó, elvakító szerelem időszaka után következnek a közös életükben. Hol találják meg mindvégig az összetalálkozáskor felizzó szikrát? A játék folyamatos tanulásra és a kapcsolatépítő munkára ösztönzi a résztvevőket.

A játékban azok a 18. életévüket betöltő, magyarországi lakcímmel rendelkező párok vehetnek részt, akik 2023. február 19-ig regisztrálnak a Bízd Rá Magad portálon.

Részletek és regisztráció:

https://bizdramagad.hu/cikk/elmenyter-ahol-egyutt-jatszunk-2023

A BOLDOGÍTÓ 3 IGEN – PÓDIUMBESZÉLGETÉS A BÍZD RÁ MAGAD SZERVEZÉSÉBEN A HÁZASSÁG SZAKASZAIRÓL

2023. február 19-én 16 órától két izgalmas és mélyreható kerekasztal-beszélgetésnek is részesei lehetnek az érdeklődők a D50 Kulturális Központban, illetve élőben online is követhetjük az eseményt a Bízd Rá Magad Facebook oldalán.

A pódiumbeszélgetés Erdő Péter bíboros, prímás köszöntőjével kezdődik, majd Papp Miklós, görögkatolikus pap, morálteológus, három lánygyermek édesapja segíti az érdeklődőket abban, hogyan érdemes megoldó kulcsot keresni a boldog házasság, mint sok ismeretlenes egyenlet megoldásához.

Majd két, nagycsaládos házaspár örömmel, bánattal, kihívásokkal teli házasságának mérföldköveit ismerhetjük meg. Az újságíró házaspár Krúdy Zsófia és Tamás megrendítő őszinteséggel beszélnek saját és kapcsolataik hibáiról, arról, hogyan alakult át életük azután, hogy összetalálkoztak, megsebezték egymást. Majd hogyan találtak ismét egymásra, oldották fel az egymással szemben érzett bizalmatlanságot, miként tanulnak, gyógyulnak együtt évtizedek óta hat gyermekükkel.

Dabóczi Vera és Kálmán házasságának története egy fiatalkori összetalálkozás filmszerű aha-élményével kezdődött. Hogyan működik egy hétgyermekes nagycsalád úgy, hogy közben életben tartják azt a bizonyos szikrát? Miért mond le valaki a színpadról a házasságért cserébe? Milyen módon egyeztethető össze a vállalati csúcsvezetői karrier a férj, az apa, a közösségépítő, segítő szerepekkel?

Rengeteg izgalmas kérdés, amelyekről a rendezvény moderátora, Zsuffa Tünde író beszélget a házaspárokkal.

Részletek és regisztráció:

https://bizdramagad.hu/cikk/a-boldogito-3-igen

Forrás: https://bizdramagad.hu

Kép: https://bizdramagad.hu