RÁD BÍZTAM MAGAM…

2022. február 23.

Maradjunk együtt! – szólt a Házasság hete idei mottója. Nem véletlenül: a legutóbbi statisztikák szerint Magyarországon (is) minden második házasság válással végződik. Mi kell egy házasság élővé és tartóssá tételéhez? Elég-e az akarat, a hit, vagy másra is szükség van ehhez…? Milyen tényezők gátolnak vagy segítenek egymás megértésében? Meg tudunk-e bocsátani annak, aki hűtlen volt hozzánk, és újra tudjuk-e kezdeni? – többek közt ezekre a kérdésekre is kereste a választ a „Bízd Rá Magad” mozgalom hétvégén tartott rendezvénye.

Február 19-én délután izgalmas, kendőzetlen és egyben elgondolkodtató kerekasztal-beszélgetéseknek lehettek részesei a D50 Kulturális Központba látogatók és az EWTN Katolikus TV élő közvetítését követők a Bízd Rá Magad portál szervezésében.

Erdő Péter bíboros, prímás videóüzenetben közzétett köszöntőjét követően Zsuffa Tünde író beszélgetőtársai Blanckenstein György pápai káplán, a szentendrei Keresztelő Szent János-templom plébánosa, a Házas Hétvége mozgalom magyarországi alapítója, Maróty Andrea orvos és családterapeuta, az Érzelem Fókuszú Család- és Párterápiás Alapítvány vezetője, Török Péter családorvos, a Magyar Schönstatt Családmozgalom egyik lelke, Kiss Éva mestertréner, pedagógus, a Gordon Intézet vezetője, valamint Gyurisné Hutter Katalin, a Szeged-Csanádi Egyházmegye munkatársai voltak. (Az öt szervezet mind megtalálható a bizdramagad.hu portálon.)

A teljes híradás ITT érhető el.

Forrás: Bízd Rá Magad Média

Kép: Merényi Zita