Családegyház » ÉLETVÉDELEM » ÉLETVÉDŐ HÍREK »

Ráhel szőlőskertje – Gyógyító hétvége az abortuszban érintettek számára

A Ráhel Szőlőskertje segít megtalálni a belső hangodat. Segít, hogy mélyen megéld Isten szeretetét és együttérzését. A résztvevő nők és férfiak – sokszor életükben először – megoszthatják valakivel az abortusszal kapcsolatos legmélyebb érzéseiket. A résztvevők biztonságos lelki környezetben tárhatják fel legfájdalmasabb titkaikat.

A Ráhel Szőlőskertje lelki hétvégén résztvevő nők és férfiak, – akik közül sokan a magukkal vagy másokkal szemben táplált harag foglyai,– megtapasztalják a megbocsájtást. Újra békére találnak, lelkileg újjászületnek. A lelkigyakorlat végére remény és a jövőbe vetett hit költözik a szívükbe.

A módszer alapja Jézus tanítása: a bűnről, a megbocsátásról, arról, hogyan lehet továbbmenni, amikor azt hisszük, hogy már nincsen lejjebb. A lelki hétvégén elmélkedések és olyan gyakorlatok váltakoznak, amelyek érzékszerveinket is felhasználva segítenek lelkünk mélyére jutni, megélni a gyászt és meglátni a fényt, amely a kátyúba jutott életünket kiemeli a sötétségből.

Felekezettől függetlenül lehet jelentkezni. Az aktuális lelkigyakorlatokról bővebben a honlapon vagy a Facebook oldalon tájékozódhat.

Letölthető és nyomtatható plakát: (csatolt PDF)

Családegyház

Kép: Pixabay