Családegyház » ÉLETVÉDELEM » ÉLETVÉDŐ HÍREK »

Életvédő szórólapok

Életvédő témájú szórólap sorozatot indított az MKPK Családügyi Bizottsága. A szórólapok célja az információ átadás és a szemléletformálás. Az eddig megjelent négy szórólap a magzatvesztés és a gyermekáldás témáit járja körül.

A Vendégbabák szórólap azoknak az édesanyáknak, pároknak nyújt konkrét segítséget, akik átélték a magzatvesztés fájdalmát. Az Üres bölcső című brosúra annak ad útmutatást, gyakorlati szempontokat, aki mint barát, ismerős vagy családtag szeretné kísérni, támogatni a kisbabáját elvesztő édesanyát, házaspárt.

Az Örökbefogadás címet viselő anyag a gyermekáldásnak ezt a különleges útját ismerteti röviden. A Gyógyítható-e a meddőség? című kiadvány pedig a keresztény, katolikus értékrend szemszögéből enged bepillantást a termékenységet helyreállító orvoslás és a lombikbébi módszerekbe.

A szórólapok kétféle formátumban tölthetők le: az RGB online megnevezésű anyagok elektronikus terjesztésre, megosztásra alkalmasak. A CMYK nyomtatással jelöltek a szórólapok nyomdába küldhető / nyomtatható verziója.

Terveink szerint a sorozat a jövőben más életvédelem témájú szórólapokkal bővül majd.

A szórólapok online, változtatás nélküli, kizárólag nem kereskedelmi célú másolása, terjesztése engedélyezett. A kereskedelmi célú másolás, terjesztés azonban tilos. A szórólapokat – az MKPK Családügyi Bizottsága engedélye nélkül – módosítani, megváltoztatni tilos.

Online terjeszthető szórólapok:

Családegyház
Vendégbabák
Családegyház
Üres bölcső
Családegyház
Örökbefogadás
Családegyház
Gyógyítható-e a meddőség

 

Nyomtatható szórólapok:

Családegyház
Vendégbabák
Családegyház
Üres bölcső
Családegyház
Örökbefogadás
Családegyház
Gyógyítható-e a meddőség